MAXTOR HARDE SCHIJF DRIVER

Connector voor de USB 3. De externe harde schijf is zeer portable omdat hij zo klein en licht is. Anouk 9 juli Ik raad dit product aan. Is overigens vast wel los verkrijgbaar. Nog geen ervaring met artikel dus review heeft daar geen betrekking op. HasanY Hasselt 2 mei Ik raad dit product aan.

Uploader: Gazuru
Date Added: 16 March 2004
File Size: 51.41 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 83435
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Brutl 10 april Ik raad dit product aan. Bijpassende case is aanbevolen om je drive in te vervoeren en netjes te houden.

All-in-one partition manager software can safely and simply resize partitions for PC. Lucky15 De Haan 13 december Ik raad dit product aan. Run Disk Management tool Method 2.

Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zilver

Doordat een ICT bedrijf hem helemaal uit elkaar heeft moeten halen vervalt mijn garantie, maar het ergste is dat ik alle data nu kwijt ben. Helaas is de back-up software nog niet compatibel met Windows Tobias70 16 januari Ik raad dit product aan. Ook makkelijk om overal mee naar toe te nemen. EdHaarlem 21 augustus Ik raad dit product aan.

  MATROX METEOR II LINUX DRIVER DOWNLOAD

If nothing shows up, never mind, you can try Quick Fix 2 or the provided solutions in Part 1 to repair unrecognized Maxtor drive now. Maakt automatisch een back-up. Maxhor externe harde schijf is zeer portable omdat hij zo klein en licht is.

Snelle overdracht van bestanden door USB 3. BuSp 20 februari Ik raad dit product aan.

Ideaal dat hij geen power cable nodig heeft. Annicske 1 december Ik raad dit product aan. Kleine en compacte vormgeving.

Madelief92 17 oktober Ik raad dit product aan. Ik gebruik deze voor de ps4. Engelvanbengel Nijmegen 5 december Ik raad dit product aan. WouteruitZwolle 11 september Ik raad dit product aan.

Fix Maxtor External Hard Drive/USB Not Recognized Error without Losing Data – EaseUS

Gewoon de beste externe harddisc dat er is: Kalpana Delft 23 juni Ik raad dit product aan. Juulos 28 juni Ik raad dit product aan. Verkeerde informatie van BOL dus!

Voeding via USB komt hierbij goed van pas. Ook is hij heel smal en makkelijk mee te nemen. Zonder allerlei software te installeren kan ik de schijf direct gebruiken.

  ASUS P5KPL-AM PS USB DRIVER

Ideale afmeting, kan zelfs met gemak in het zakje van je shirt. Deze HDD gebruik ik voor het opnemen en afspelen van tv-programma’s. Dbmarc 18 september Ik raad dit product aan. Ik gebruik maxfor schijf voor mijn wekelijkse back-up. Klarita1 Gouda 27 september Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Blauw zeer gemakkelijk te installeren, pc doet het van zelf ook makkelijk om te vervoeren in jaszak, handtas enzo.